Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co

❮Epub❯ ➝ Dukun Lepus Author Ahmad Bakri – Alternate-universe.co Kalemahan dina ngagunakeun basa Sunda teh henteu kapanggih dina carita carita pondok Ahmad Bakri anu dimuat dina Dukun Lepus mah Ahmad Bakri tapis pisan ngagunakeun basa Sunda anu hirup tur sanajan anKalemahan dina ngagunakeun basa Sunda teh henteu kapanggih dina carita carita pondok Ahmad Bakri anu dimuat dina Dukun Lepus mah Ahmad Bakri tapis pisan ngagunakeun basa Sunda anu hirup tur sanajan anjeunna ge henteu bisa ngaleupaskeun diri tina pangaruh basa Indonesia tapi ku anjeunna mah jengglenganana jadi Nyunda sabab panginditanana mikir dina basa Sunda ngawangun ungkara kalimahna dina basa Sunda Kabehna aya 41 carita anu dimuat dina Dukun Lepus teh Rea anu nyaritakeun kahirupan di lembur Sunda anu ditu.

Lis ku Ahmad Bakri kalawan tapis nu ngagambarkeun yen anjeunna wawuh wanoh kana kahirupan jeung kajiwaan urang lembur nu tara rea codeka Dina gunem catur pangpangna anjeunna rea ngagunakeun kecap kecap dialek lembur asalna Rancah Ciamis anu ku kituna ngabeungharan kosa kecap basa Sunda Humor anu sering leleb anteb sering kapanggih dina carita caritana bangun ngajak nu maca sangkan diajar nyeungseurikeun kalakuan sorangan anu henteu merenah Nu dicaritakeunana ti jaman samemeh perang “jaman normal” jaman J.

Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co

Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co

dukun epub lepus kindle Dukun Lepus EpubLis ku Ahmad Bakri kalawan tapis nu ngagambarkeun yen anjeunna wawuh wanoh kana kahirupan jeung kajiwaan urang lembur nu tara rea codeka Dina gunem catur pangpangna anjeunna rea ngagunakeun kecap kecap dialek lembur asalna Rancah Ciamis anu ku kituna ngabeungharan kosa kecap basa Sunda Humor anu sering leleb anteb sering kapanggih dina carita caritana bangun ngajak nu maca sangkan diajar nyeungseurikeun kalakuan sorangan anu henteu merenah Nu dicaritakeunana ti jaman samemeh perang “jaman normal” jaman J.

5 thoughts on “Dukun Lepus

  1. Nanny SA Nanny SA says:

    Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co dukun epub, lepus kindle, Dukun Lepus EpubBuku kumpulan cerita pendek berbahasa SundaSerasa kembali ke masa lalu ketika membaca cerita cerita di buku ini selain karena memang latar belakang ceritanya pada jaman dulujuga karena sudah berpuluh tahun saking lamanya tidak pernah membaca lagi cerita berbahasa Sunda Apalagi Ahmad Bakri bercerita dengan gaya bahasa yang akrab dan familiar dengan yang pernah saya baca waktu kecil Ceritanya banyak yang lucu bodor khas Sunda sehingga membacanya sambil tersenyum kadang tertawa terbahak Ternyata banyak ist


  2. Hahn hahn Hahn hahn says:

    Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co dukun epub, lepus kindle, Dukun Lepus Epubsatu di antara sedikit buku basa Sunda yang saya baca bukan malas tapi sulit carinya Bagi yang nggak biasa berbicara Sunda mungkin sedikit kesulitan mencerna sebagian kalimat di buku ini Termasuk saya |


  3. Salman Hafidz Salman Hafidz says:

    Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co dukun epub, lepus kindle, Dukun Lepus Epubsalah sahiji karya nu kandel pikeun buku nu ditulis ku bahasa sunda


  4. Avid Septiana Avid Septiana says:

    Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co dukun epub, lepus kindle, Dukun Lepus Epubsae


  5. Hippo dari Hongkong Hippo dari Hongkong says:

    Kindle Dukun Lepus MOBI ½ á alternate universe.co dukun epub, lepus kindle, Dukun Lepus EpubHal 50anAdoooooooh Mis Dedeh majarkeun teh dirawu kelong


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *